Historia

1960-luvun alussa Dennis Cross – intohimoinen surffaaja – päätti, että jääkylmä vesi saa riittää. Vaikka hän rakasti surffausta, oli Atlantin vesi todella jäätävää. Hän päätti suunnitella märkäpuvun surffareille. Huhu kertoo, että ensimmäinen puku tehtiin Fistral Beachillä Newquayssa, Cornwallissa. Tästä syntyi GUL tuotemerkki!

Ensimmäinen GUL kello valmistettiin vuonna 1982. Sittemmin kellomalleja suunniteltiin ja valmistettiin lisää ja pian oli valmiina kokonainen kellomallisto. Aikuisten urheilukellojen rinnalle syntyi aikaisessa vaiheessa myös lasten oma kellomallisto.

Mallisto on muuttunut ja elänyt ajan mukana. Jokainen kello tehdään edelleenkin aktiivisille käyttäjälle ja siten jokainen kello kädessä voi esimerkiksi uida. Jopa nahkarannekkeet on valmistettu siten, että ne kestävät vettä! Myöhemmin urheilukellojen ja lasten kellojen rinnalle on syntynyt tyylikäs GUL CITY-mallisto, jonka jokainen kellomalli on saanut naarmuuntumattoman safiirilasin koristamaan kellotaulua.

GUL on kansainvälinen kellomerkki, joka kasvaa ja kehittää mallistoaan jatkuvasti.

Kaksi asiaa pysyy suunnittelussa kuitenkin aina mukana - kellojen hieno ulkonäkö sekä laatu, joka sopii aktiiviseen käyttöön!


Lisätietoa surffaus- ja purjehdusvaatteista ja -tarvikkeista GUL Performance Apparellista löydät täältä.

surffikuva_venytetty2.jpg